Wij zijn bezig met werkzaamheden, u kunt hinder ondervinden. Excuses!

Website

Adviseren & Ontzorgen

Website

Website

Maista Online richt zich op het adviserende en ontzorgende gedeelte bij het maken van een WordPress website. Bent u al in het bezit van een website gebouwd in WordPress? Ook dan kan ik u helpen betreft het ontzorgende gedeelte. U heeft een website zodat u uw eigen onderneming kunt etaleren. Laat daarom het beheer van uw website dan ook over aan Maista Online. Hierdoor kunt u zich bezig houden met uw core business. Dat betekent doen wat u leuk vindt en daar uw geld mee verdienen! Het is natuurlijk ook mogelijk om uw website deels zelf te beheren.

Wordpress

42% van alle websites draaien op WordPress. Ik werk met WordPress i.c.m. Elementor en kan ook de Domeinnaam & Hosting verzorgen .Denk hierbij ook aan een zakelijk e-mailadres.

Elementor

Elementor is een thema bouwer met oneindig veel mogelijkheden. Ik gebruik zelf de volledig betaalde unlocked pro versie & zit aangesloten bij de Elementor Experts Designers. Wil zelf of samen met mijn hulp beginnen aan een leuk project? Klik dan hieronder op de link en meld je vast aan!

Contact

Laat uw bericht achter en we komen graag met u in contact.