Website in aanbouw!

Over Maista Online

Informatie

Over Maista Online

Maista Online richt zich op het adviserende en ontzorgende gedeelte in uw online activiteiten.. Ik kan u helpen bij het maken van een website / webshop of social media campagne. Bent u al in het bezit van een website of webshop en heeft u al verschillende social media profielen? Ook dan kan ik u helpen betreft het ontzorgende gedeelte. U heeft namelijk een website of webshop zodat u uw eigen diensten of producten kunt verkopen, dat is dus ook hetgeen wat u leuk vind en waar u affiniteit mee heeft. Laat daarom het beheer van uw website of social media dan ook aan Maista Online over. Hierdoor kunt u zich weer bezig houden met uw core business.

Ik ben Maico Staal, 31 jaar en oprichter van “Maista Online”. Ik ben nu ongeveer 3 jaar bezig als zelfstandige en deed dit voorheen samen met mijn compagnon Bob Knaapen. Wij zijn samen het bedrijf “Keep Going” gestart en zijn hierdoor in contact gekomen met veel leuke en enthousiaste klanten. Eind vorig jaar is Bob uit de VOF gestapt ivm zijn verhuizing richting Groningen. Gezien de klanten die we hebben opgebouwd en het plezier wat ik heb in het ontwikkelen van de projecten, heb ik gekozen voor een doorstart onder mijn eigen naam.

Contact

Laat uw bericht achter en we komen graag met u in contact.