Wij zijn bezig met werkzaamheden, u kunt hinder ondervinden. Excuses!

E-Commerce

Adviseren & Ontzorgen

E-Commerce

E-Commerce

Verkopen zonder het internet te gebruiken is haast ondenkbaar geworden.  Vooral het laatste jaar (Covid-19) hebben we gezien dat veel ondernemers overstappen / uitbreiden naar online verkoop. Dit is op verschillende manier in te vullen. Ik kom je hier graag bij helpen of in ondersteunen d.m.v. bijvoorbeeld een Zoom sessie.
Bekijk hieronder eens welke vorm je zelf het meeste aanspreekt.

Eigen voorraad

Je hebt al een winkel of hebt voorraad ingekocht die je zelf wilt verkopen. Dit is voor de meesten de meest bekende manier van online verkopen

Dropshipping

Dropshipping is verkopen zonder eigen voorraad te hebben. De klant besteld via jou en je order wordt gelijk verstuurd naar je leverancier. De leverancier verstuurd de order naar de klant. De klant doet de betaling aan jou en jij betaald de leverancier.

High Ticket

High Ticket is een vorm van Dropshipping waarbij je alleen de duurdere producten verkoopt. De doelgroep van deze producten is vaak de hoge middenklasse. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verkoop van een jacuzzi ipv een telefoon hoesje. Het product heeft een minder hoge omloopsnelheid maar de marges liggen veel hoger per verkoop.

Bol.com

Geen tijd / kennis / energie voor een eigen website of webshop? Wordt partner van Bol.com en profiteer van de dagelijks duizenden klanten. Verkoop je producten via bol en laat de logistiek & klantenservice door Bol.com verzorgen!

Overige

Contact

Laat uw bericht achter en we komen graag met u in contact.